Revit 2012 Extensions pro rozšíření funkcí Revitu

Nemáme teď na mysli rozšíření Revitu "CS+", které dostávají zákazníci CAD Studia na BonusDVD a na Helpdesk serveru. Revit 2012 Extensions jsou rozšíření publikovaná přímo Autodeskem. Jsou k dispozici ke stažení na Subscription centru - subscription.autodesk.com.

Revit 2012 Extensions pro Revit Architecture obsahují doplňkové moduly jako "Revit DB Link", "Revit Model Review", "Globe Link", "Roads and Terrain", Wood Framing Walls", "Frame Generator", "Freeze Drawings", "Compare Models", "Batch Print", "Worksharing Monitor" a další.

Např. Revit DB link umožňuje export, editaci a reimport BIM dat projektu do/z databázové aplikace. Lze tak snadno aktualizovat parametry geometrie i textové informace projektu. Revit Model Review zase umožňuje snadno zkontrolovat případné tvarové chyby v projektu. Worksharing monitorem můžete snadno sledovat týmovou spolupráci na projektu (kdo zrovna co dělá, které komponenty jsou vypůjčeny). Globe Link slouží k publikování projektu do Google Earth a k importu dat z GE. Pomocí Batch Print můžete dávkově vytisknout pohledy a listy z projektů. Wood Framing Walls usnadňuje projektování dřevostaveb.

Revit 2012 Extensions zahrnují celkem přes 50 samostatných modulů (některé jsou určeny jen pro Revit MEP nebo Revit Structure).

Komentáře