Nová BIM knihovna pro Revit - designové vchodové dveře PERITO


Rozsáhlá nabídka parametrických knihovních prvků (rodin) pro BIM aplikaci Autodesk Revit je nyní ještě bohatší díky nové knihovně z produkce společnosti BIM Project. Ta se na českém trhu zabývá tvorbou firemních knihoven BIM rodin modelů konkrétních výrobků. Inteligentní rodiny pak pomáhají projektantům a architektům snáze vytvářet BIM projekty využívající stavební prvky z konkrétních produktových řad daného výrobce, se všemi jejich tvarovými, vzhledovými i technickými parametry.

Nová knihovna designových vstupních a vchodových dveří PERITO zahrnuje 2D podklady i plnohodnotné 3D modely výrobní řady ALU a Entry, včetně jejich technických parametrů. Knihovna dveří PERITO je připravená s využitím Revit šablony CAD Studia a zohledňuje připomínky zkušených uživatelů Revitu. Knihovna přesných BIM modelů je doplněna o materiálovou knihovnu (.adsklib) a o reálné textury ve vysokém rozlišení pro věrné fotorealistické vizualizace.

Jednotlivé knihovní prvky (.RFA) pro Revit 2014 a 2015 si můžete stáhnout v novém "Katalogu BIMproject" na CADforum.cz nebo na stránkách výrobce.

Komentáře