Knihovní prvky pro Revit MEP - práce studentů vysoké školy - pokračování

Na konci července jsme na našem blogu informovali, že koncem letních prázdnin budou ke stažení další nové knihovní prvky pro Revit MEP. S malým zpožděním si můžete ode dneška zdarma stáhnout tyto nové rodiny v Katalogu bloků na CADforum.cz.

Jedná se o deskové radiátory - desková otopná tělesa od společnosti Korado. Konkrétně je to produktová řada RADIK, a to v provedení RADIK KLASIK, RADIK KLASIK - R (otopná tělesa pro rekonstrukce) a v provedení VENTIL KOMPAKT, tedy RADIK VK.


Soubory rodin (RFA) obsahují plně parametrické 3D modely i 2D symboly a další technické údaje podle informací z webových stránek výrobce.

Knihovní prvky jsou volně k dispozici a je možné je použít v BIM aplikaci Autodesk Revit verze 2014 a 2015. Všechny RFA soubory obsahují dohromady více jak 2000 typů rodin. Vzhledem k velkému počtu typů rodin je u každého RFA vytvořen i katalog typů (TXT). Katalogy typů obsahují všechny typy v rodině, takže můžete vybrat při načítání RFA pouze takové typy, které potřebujete pro aktuální projekt, což zmenší velikost souboru projektu. Textové soubory katalogů typů musí mít stejný název a musí být uloženy ve stejné složce jako RFA soubory - nezapomeňte si proto stáhnout s RFA souborem i jeho TXT přílohu.


Autorem těchto knihovních prvků je Bc. Michal Marek.

Komentáře