BIM data DEKSOFT pro Revit

Výrobce a prodejce stavebnin Stavebniny DEK (www.dek.cz) je jednou z prvních firem u nás, které poskytují sortiment svých výrobků i formou BIM knihovny vytvořené podle aktuálního stavu datové struktury BIM obsahu vytvářené v pracovní skupině odborné organizace CzBIM - PS#03: BIM & Realizace.

DEK usnadňuje práci projektantům díky novému pluginu DEKSOFT pro Autodesk Revit. DEKSOFT je bezplatný doplněk pro generování skladeb a systémů společnosti DEK s rozsáhlou knihovnou parametrických rodin stavebních prvků. Díky tomuto nástroji lze podstatně zrychlit a zefektivnit navrhování typických stavebních konstrukcí v malých i větších projektech pozemních staveb.


DEK si jako inovátor v oboru BIM vybral společnost CAD Studio jako partnera pro nasazování a implementaci tohoto řešení pro platformu Autodesk. CAD Studio využije své dlouholeté zkušenosti s implementacemi BIM pro možnost dodávek celého projekčního řešení zákazníkům firmy DEK - projekční aplikace Autodesk Revit, pluginu DEKSOFT, vyškolení a BIM implementace tohoto řešení přímo u zákazníka.

Jednoduché použití pluginu DEKSOFT ilustruje naše instruktážní video:

BIMDEK - Práce s digitalizovanými daty DEK v programu REVIT



Chcete-li se blíže seznámit s možnostmi BIM pro návrh stavebních projektů, navštivte sérii bezplatných workshopů "BIM s DEKem" pořádaných CAD Studiem ve spolupráci se společností DEK v těchto termínech:

Praha 11.1. - Brno 18.1. - Ostrava 1.2. - viz registrace

Komentáře