Víte, že existuje jednoduchá cesta k BIM projektování?


Projektujte ve stavebnictví? Vytváříte architektonické, TZB nebo konstrukční projekty? Nebo projektujete inženýrské sítě a liniové stavby?

A víte, že existuje jednoduchá cesta k modernímu BIM projektování a efektivnější tvorbě tohoto typu projektů? Je možné že dosud projektujete v AutoCADu nebo v AutoCADu LT. Ale BIM nástroje vám umožní projekty dokončit rychleji, přesněji, levněji bez chyb a s přidanou hodnotou navíc pro vaše klienty.

Pozemní stavby

Jako architekt, projektant TZB nebo stavební inženýr jste pravděpodobně navrhovali budovy a stavební konstrukce pomocí aplikace AutoCAD. Existuje ale ještě lepší způsob, jak vytvářet projekční dokumentaci, snižovat neefektivní kroky, zvyšovat kvalitu a zlepšovat spolupráci. Jak? S aplikací Autodesk Revit pro informační modelování budov - BIM. Pro ty z vás, kdo znají AutoCAD, si můžeme ukázat, jak se od něj Revit liší. Můžete začít v půdorysu, podobně jako v AutoCADu:



Inženýrské stavby

Jako silničář, železinčář, vodař nebo jiný specialista v oblasti inženýrských staveb již asi znáte projektování komunikací, terénních úprav a další infrastruktury pomocí AutoCADu. Existuje ale ještě lepší způsob, jak vytvářet inženýrské projekty a konstrukční dokumentaci, efektivněji a s minimalizací chyby a nedostatků. Jak? S programem Autodesk Civil 3D určeným pro BIM v infrastruktuře. Oproti AutoCADu projekty dokončíte rychleji a snáze zpracujete průběžné změny:




Potřebné BIM nástroje najdete pohromadě ve zvýhodněné propojené sadě Autodesk AEC Collection

Komentáře