Aktualizovaná verze cloud aplikace Autodesk BIM 360 Glue

Autodesk uvolnil novou verzi web-cloud aplikace Autodesk BIM 360 Glue (nově BIM 360 Coordinate). Ta nabízí optimalizované uživatelské rozhraní, rozšířené funkce a těsnější integraci s desktop BIM programy.

Autodesk BIM 360 Coordinate (Glue) rozšiřuje BIM procesy z projektování až do výstavby, všem účastníkům poskytuje přístup k projektovým informacím pro rychlou koordinaci aktuálních verzí modelu a detekci kolizí v reálném čase - a to v desktop programech, na mobilních zařízeních i na webu.

Nová verze poskytuje nové uživatelské rozhraní pro rozsáhlé projekty a zlepšuje koordinaci modelů z programů Autodesk Revit, Autodesk AutoCAD a Autodesk AutoCAD Civil 3D. Pomocí BIM 360 Coordinate mohou uživatelé využívat pracovní postupy propojující koordinační aplikaci Autodesk Navisworks. Lze zpracovávat 3D modely z více než 50 různých CAD formátů a koordinovat je v projekčním týmu. Lze vytvářet animované 4D časové postupy a výkazy výměr založené na modelových datech. Aktualizovaná verze mobilní aplikace BIM 360 Coordinate nabízí lepší anti-aliasing a okamžitý přístup ke kritickým projektovým datům odkudkoliv.

Novinky Autodesk BIM 360 Coordinate:


Další informace na www.cadstudio.cz/bim360 a www.bim360glue.com

Komentáře