Pojďte na pivo s Revitem ...

Dočetl jsem se tuhle na jednom nejmenovaném serveru o tom, jak je prospěšné pití piva pro lidský organismus. Že prý pivo "...chrání před infarktem, snižuje riziko mrtvice, pomáhá na cukrovku, zlepšuje paměť a bystří rozum, posiluje kosti, prodlužuje život, pomáhá ženám v přechodu, nejlépe doplní tekutiny, pomáhá na stres, pomáhá proti nevěře, léčí nemocné hlasivky, zabraňuje rakovině, čistí ledviny ..." a to ještě zdaleka není všechno.

No řekněte, nešli byste hned na jedno?
A tak jsme šli ...


Ve dnech 13. a 20. července jsme se sešli v Praze u Potrefené husy s těmi, kteří měli chuť na dobré pivko a trochu zajímavých informací k tomu. Strávili jsme příjemné odpoledne povídáním o Revitu a nejen o něm.


Akce byla sice primárně určená pro uživatele, kteří s Revitem zatím nepřišli do styku a chtěli si na vlastní kůži vyzkoušet co umí, ale přišlo také pár Revitovských matadorů, takže došlo i na zajímavé diskuse přímo z jejich praxe. Do sytosti jsme popili a pojedli, každý příchozí měl k dispozici stanici s Revitem, aby neseděl jen tak nasucho a mohl si sám svůj domek postavit.
Setkání završila návštěva v expozici smíchovského pivovaru, kde jsme se dozvěděli jak se vlastně ta chmelová dobrota připravuje a ochutnali jsme to nejlepší, co ve Staropramenu dnes umí uvařit.

Pokud byste po přečtení těchto řádků dostali taky chuť na pivo a na Revit, nevěšte hlavu. Určitě se můžeme brzy potkat a zkusit co dobré pivo a Revit umí. Nejbližší příležitost se naskytne v Brně 14. září, kdy se sejdeme u Železné růže a až si poklábosíme, popijem a pojíme, podíváme se jak se vaří pro změnu zase Starobrno.

Žízniví nechť se registrují ZDE ...





Komentáře