Mezinárodní konference "Šetrné budovy 2014"



Firma CAD Studio se aktivně účastní na mezinárodní konferenci "ŠETRNÉ BUDOVY 2014". Akce se zaměřením na šetrné stavebnictví, investice a management budov se koná 25. září 2014 v pražském hotelu Hilton. Potkáte zde zahraniční a tuzemské leadery v oboru, získáte přehled o nejnovějších trendech v šetrném stavebnictví, včetně jejich přesahu do oblasti BIM.

Program konference je letos zaměřen zejména na udržitelný rozvoj měst a komunit, zadávání veřejných zakázek, inovace a řízení staveb v režimu BIM. Tématem je samozřejmě i energetická efektivita budov. Česká rada pro šetrné budovy na akci také oslaví 5 let své činnosti.

Vybraná témata z programu:
  • Rafe Bertram z Foster + Partners bude jedním z klíčových řečníků konference
    Rafe je spoluzakladatelem projektu Foster + Partners Sustainability Forum, který propaguje udržitelné technologie a řešení ve stavební praxi.
  • BIM v ČR: Spolupráce profesí v praxi
    V Česku se realizují první projekty v BIM. Jsou to novostavby i rekonstrukce. Jak vznikají?
  • Smart Cities a potenciál Prahy
    V rámci tohoto bloku představí zástupci IPR Strategický plán rozvoje hl. m. Prahy
  • Akademie veřejných investic
    Ministerstvo pro místní rozvoj připravuje projekt Akademie veřejných investic, který na konferenci představí veřejnosti vůbec poprvé.

Účastníci konference mohou vyhrát ceny za 140.000 Kč, mj. projekční software Autodesk Building Design Suite Premium 2015 Desktop Subscription na 1 rok nebo certifikační školení BIM aplikace Autodesk Revit Architecture 2015.

Registrujte se na www.setrnebudovy.cz

Komentáře