BIMForMe - aplikace pro prohlížení a správu BIM dat z Revitu

Právě jsme spustili první demoverzi naší nové webové aplikace BIMForMe pro veřejné testování. Jestli jste o BIMForMe ještě neslyšeli, více se dozvíte v následujícím textu - a nejlépe uděláte, když si tento nástroj rovnou půjdete sami vyzkoušet. Aplikaci naleznete na webové stránce bimforme.com. Testovací verze je přístupná všem bez omezení, stačí jen vyplnit formulář žádosti a počkat až vám přijde potvrzovací e-mail s přístupovými údaji. Jedná o první testovací verzi, a proto bychom vás rádi poprosili o shovívavost s drobnými nedostatky či chybějícími funkcemi. Každopádně budeme velmi rádi za jakékoli vaše připomínky a náměty na vylepšení. Ty může zasílat přímo prostřednictvím uživatelského rozhraní aplikace.

A co tedy BIMForMe vlastně je a komu je určeno?

BIMForMe je webová aplikace pro snadnou správu a prohlížení vašeho informačního modelu budovy (BIM) vytvořeného na platformě Autodesk Revit. Ať už jste vlastník budovy, facility manager, správce nebo údržbář, věříme, že BIMForMe vám pomůže vytěžit maximum z informací obsažených v BIM modelu vaší stavby, a využít je k jejímu lepšímu a efektivnějšímu provozu.

Aplikace umožňuje virtuální procházení 3D modelu, prohlížení 2D dokumentace, i vyhledávání jednotlivých prvků na bázi pokročilých filtrů. Atributy komponent modelu můžete v cloudovém prostředí prohlížet i přiřazovat nové. K jednotlivým prvkům modelu lze přikládat dokumenty jako například technické specifikace nebo záruční listy. 


S BIMForMe můžete mít kompletní dokumentaci k vaší budově uloženou na jednom místě a můžete k ní přistupovat kdykoli a odkudkoli bez nutnosti instalovat nákladný a složitý software. Pro práci s BIMForMe není potřebná znalost žádného BIM systému pro tvorbu modelů.

Více na stránce BIMForMe a v tiskové zprávě

Komentáře