Enscape - revoluce v architektonických vizualizacích!


Kladli jste si někdy otázku, jak co nejsnáze a nejefektivněji vytvořit realistické vizualizace ze svých projektů v Revitu? A navíc s minimálními náklady a časovými nároky? Nebo dokonce jak dostat své BIM modely do virtuální reality a umožnit tak svým klientům procházet se po navrhované budově ještě předtím než vůbec začne její stavba? Odpovědí na tyto otázky je Enscape - doplněk pro Autodesk Revit, který doslova jedním kliknutím a během několika vteřin vytvoří z vašich projektů realistické interaktivní vizualizace, a to bez potřeby pokročilých znalostí z oblasti grafiky a složitého nastavování.

Firma CAD Studio je nyní partnerem německé společnosti Inreal Technologies, která tento doplněk vyvíjí, a licence Enscape tak můžete i s plnou podporou pořídit u svého dodavatele CAD řešení. Více informací a technických detailů získáte na naší produktové stránce Enscape.

Pokud se o funkčnosti Enscape budete chtít přesvědčit na vlastní oči i s možností zodpovězení souvisejících otázek, můžete se zúčastnit našeho plánovaného webináře.



Komentáře