Jste připraveni na verze Autodesk 2018?

S blížícím se první jarním dnem se - tak jako každý rok - blíží i okamžik uvedení nové produktové řady Autodesk. Termíny uvádění nových produktů řady Autodesk 2018 ještě nebyly oznámeny, ale lze je pravděpodobně odhadnout z termínů v minulých letech. Podobně se dají očekávat i nové verze 2018 lokalizované do češtiny.

Autodesk 2018

Možná jste se aktivně účastnili na některém z Beta programů na nové verze, takže již z větší části víte, jaké zajímavé novinky vás ve verzi 2018 čekají. Stejně jako my jste ale v tom případě až do uvedení daného produktu vázáni "non-disclosure" smlouvou o utajení. Všichni ostatní se novinky AutoCADu 2018, Inventoru 2018 nebo Revitu 2018 dozvědí jako vždy až v okamžiku jejich oficiálního uvedení.

Nicméně ještě před uvedením se můžete přichystat na implementaci nových verzí. Všichni majitelé licencí s plánem údržby (maintenance plan) nebo předplatným (subscription) získají přístup k verzi 2018 okamžitě po jejím uvedení - je tedy ten správný okamžik oprášit si vaše přístupy na Autodesk Accounts, odkud si novou verzi budete moci stáhnout. Na vaší CAD stanici si také můžete připravit volný prostor pro instalaci a naplánovat si postup rozšíření nové verze po firmě. Nezapomeňte také na používané nadstavby a zjistěte si jejich kompatibilitu s novými verzemi.

Připravujeme samozřejmě aktualizace našich bonus nástrojů CS+ i dalších nadstaveb z naší vývojářské dílny. A připravujeme rovněž produktové informace k novým verzím. Většinu nových aplikací Autodesku si budete moci vyzkoušet osobně na chystané roadshow "Autodesk 2018 Live". Ta je letos zaměřena především na strojařské aplikace, kdežto stavařské projekční nástroje budou obsahem celostátní "Autodesk BIM Konference" (25.4.2017 Praha).

Nezapomeňte také, že nové CAD a BIM produkty si ihned po uvedení budete moci zakoupit za zvýhodněnou cenu online - na CAD eShopu CAD Studia.

Tým technické podpory CAD Studia je připraven vám pomoci v plánování i v samotné implementaci nových nástrojů Autodesk 2018.

Komentáře