Uvolněn nový Enscape 2.5



Nejnovější aktualizace prezentační aplikace Enscape, nástroje pro vizualizaci BIM projektů, nejen z Revitu, nabízí mnoho zajímavých novinek. Mezi ty nejzásadnější patří rozšířená webová knihovna stafážních prvků, nové materiály s kovovým odleskem, nové možnosti nastavení osvětleni nebo snazší editace videa.

Stafážní knihovna

Možnost snadno doplnit CAD/BIM scénu o vizualizační stafážní prvky je důležitým prvkem při vytváření přesvědčivých vizualizací. Enscape 2.5 nyní nabízí knihovnu 3D prvků "Asset Library" rozšířenou o 1řadu nových kategorií a řadu nových detailních fotorealistických modelů. Můžete tak snadno do vašich scén doplnit postavy, rostliny, automobily, "zabydlet" interiéry doplněním běžných kancelářských předmětů.





Barevné laky

Lesklé kovové plochy, např. fasádní prvky nebo karosérie automobilů nyní můžete prezentovat pomocí nových lesklých materiálů.

Video editor

Editace videa nabízí hladší úpravy trasy kamery, otáčení a dalších editací. Vaše videa tak vytvoříte ještě snadněji.

Enscape 2.5 obsahuje i řadu dalších menších vylepšení v nastavení mlhy, zvýšení rozlišení textur, odrazů, vylepšený rendering trávy a další. Využijete je pro tvorbu videí, interaktiktivních prezentací i scén virtuální reality.

Funkce Enscape 2.5:



Stávající uživatelé mohou ihned aktualizovat svůj software na verzi 2.5, noví zájemci o vyzkoušení si mohou vyžádat Trial verzi na stránce cadstudio.cz/enscape.

Komentáře