Nový Enscape 2.7 - virtuální realita s BIM daty



Byla uvolněna nová verze populární aplikace pro virtuální realitu a real-time vizualizace BIM projektů z Revitu a dalších aplikací. Nový Enscape 2.7 přináší funkce vylepšující celý návrhový proces - například ortografické pohledy, zobrazení BIM dat stavebních prvků, vestavěná městská prostředí, lampy a dalších více než 250 knihovních prvků.

Stínované půdorysy a další ortografické pohledy využijete zejména pro prezentaci interiérových dispozic, developerských marketingových materiálů a podobně.

Velmi užitečný může být BIM režim, ve kterém můžete přímo z vizualizace přistupovat k metadatům z BIM projektu - například k rozměrům, typům materiálu nebo dokonce cenám. Všechny potřebé informace tak máte k dipozici přímo v prohlížeči Enscape - stačí kliknout na prvek v projektu, jsou zvýrazněny všechny jeho instance a zobrazena odpovídající BIM data.

Kromě toho obsahuje nové verze rozsáhlou knihovnu lamp, nábytku, zařizovacích předmětů a městských prostředí. Enscape je nově k dispozici i v němčině. Nově lze využít i dávkový rendering nebo vylepšené atmosférické efekty.

Přehled novinek verze 2.7 shrnuje video:


Další informace najdete na stránce Enscape, cenové informace pak v CAD eShopu.

Komentáře