Zapojte se do soutěže Forma Design Contest

Pro všechny talentované projektanty, architekty a urbanisty - prožijte váš hvězdný okamžik.

Chceme vás upozornit (a srdečně pozvat) na celosvětovou soutěž pořádanou společností Autodesk - Forma Design Contest. Připravte se popustit uzdu kreativitě a prokázat vaše odborné znalosti při používání aplikace Autodesk Forma a dalších aplikací, jako jsou FormIt, Revit, Rhino, Testfit a Shapediver. Začít můžete přímo na domovské stránce vaší aplikace Autodesk Forma ("Join our competition").

Soutěž je otevřena pro účastníky ze všech zemí světa (kromě embargovaných a kromě Itálie, Rumunska, Polska a Turecka) starších 18 let a lze se zúčastnit jak s komerčními licencemi, tak s trial verzemi nebo bezplatnými výukovými verzemi softwaru Autodesk.

Termín ukončení soutěže a podání: 21. srpen 2023, 23:59 hodin pacifického času

Požadavky: Abyste se kvalifikovali, vytvořte svůj projekt v rámci demo projektu US Forma, který je přístupný všem uživatelům aplikace Forma. Ujistěte se, že váš projekt splňuje požadavky na plochu pod 660 tis. m2 do 1,3 mil. m2 hrubé podlahové plochy. Program by se měl skládat přibližně z 20 % komerčních, 40 % kancelářských a 40 % obytných prostor.

Kritéria hodnocení: Váš návrh bude hodnocen na základě tří klíčových kritérií:

  • Architektonický návrh: Vypracujte zajímavý návrh, který zlepší městskou strukturu v okolí pozemku.
  • Kvalita bydlení: Prokažte, jak jste svůj návrh optimalizovali pomocí analytických nástrojů, s důrazem na aspekty, jako je oslunění, zastíněné oblasti, přístup denního světla, proudění větru a venkovní mikroklima.
  • Příběh: Vysvětlete svá návrhová rozhodnutí způsobem založeným na datech a ukažte, jak vám program Forma posloužil jako důležitý nástroj pro podporu rozhodování. Nebojte se zapojit nástroje třetích stran, abyste demonstrovali svůj pracovní postup.

Podrobnosti přihlášky: Vytvořte poutavé video se záznamem obrazovky a anglickým komentářem v délce 2 až 3 minut. Jediné povolené úpravy videa jsou střih a zrychlení záznamu, nejsou povoleny žádné další efekty, přechody ani titulky.

Vítězové a ceny: Jako vítězové soutěže budou vybráni tři talentovaní designéři:

  • 1. cena: v hodnotě 3000 USD*
  • 2. cena: v hodnotě 2000 USD*
  • 3. cena: v hodnotě 1000 USD*
(* v Amazon Gift Card)

Více informací na AEC Contest - Forma

Komentáře