S novou aplikací Color Tabs pro Revit získáte jasný přehled o příslušnosti otevřených záložek k projektům

Společnost ARKANCE ještě před Vánoci vydala novou aplikaci Color Tabs pro Autodesk® Revit®. Tato aplikace je určena k zabarvení záložek s otevřenými pohledy v uživatelském prostředí Revitu tak, aby uživatel na první pohled dokázal rozlišit, který pohled patří ke kterému projektu či rodině. Přehled nad příslušností pohledů, výkazů a výkresů k jednotlivým projektům přispívá k rychlejší orientaci projektanta v otevřených souborech, což vede ke zvýšení efektivity práce. Nastavení aplikace umožňuje vytvářet libovolný počet stylů zabarvení záložek, kde je možné nastavovat jak barvu záložky, tak barvu ohraničení a tloušťku ohraničení. Dále je možné nastavovat i regulární výrazy, které mohou dále filtrovat barvu záložky podle názvu pohledu, výkresu nebo výkazu.

Zabarevní záložek Revitu s pomocí aplikace Color Tabs

Kromě zabarvení záložek aplikace dále umožňuje zobrazení stavového řádku se všemi otevřenými projekty. Vybraný projekt je pak možné zavřít včetně všech otevřených pohledů jedním kliknutím. Uživatel tak není nucen vybírat správné pohledy a zavírat je jeden za druhým.

Na vývoji novinky se kromě ARKANCE podílela i společnost CASUA spol. s.r.o. Aplikace podporuje verze Revitu 2024, 2023, 2022 a 2021 jednotným instalačním souborem. Na vyzkoušení je možné stáhnout patnáctidenní trial verzi z produktové stránky, k dispozici je také uživatelská dokumentace k aplikaci s podrobným návodem. Aplikaci je možné zakoupit na e-shopu ARKANCE.

Komentáře