Autodesk Informed Design zpřístupňuje industrializované stavebnictví propojením pracovních postupů projektování a výroby

Autodesk uvádí na trh nástroje Autodesk Informed Design, které profesionálům v oboru projektování budov a výrobcům zpřístupní průmyslovou výstavbu. Autodesk Informed Design propojuje pracovní postupy projektování a výroby od samého počátku a zefektivňuje tak procesy industrializované výstavby. Industrializovaná výstavba je budoucností průmyslu AECO (projektování-výstavba-provozování) - pomůže realizovat projekty rychleji, kvalitněji a s menším množstvím odpadu.

CO JE AUTODESK INFORMED DESIGN?

Autodesk Informed Design je komplexní produktové řešení, které integruje Autodesk Inventor a Autodesk Revit prostřednictvím cloudové webové aplikace. Toto uspořádání poskytuje výrobcům výrobků a projektantům zefektivnění jejich pracovního postupu a zvyšuje efektivitu procesu projektování a výstavby budov. Informed Design umožňuje projektantům navrhovat pomocí přizpůsobitelných, předem definovaných stavebních výrobků a zajistit tak vyrobitelné výsledky. Výrobcům také usnadňuje sdílení jejich výrobků se zúčastněnými stranami v oblasti projektování. Uplatňováním výrobních principů na stavební prostředí otevírá Informed Design cestu k industrializované výstavbě a předznamenává transformaci v oboru architektury, inženýrství, výstaveby a provozu (AECO).

Klíčové funkce - Informed Design pro Inventor

Informed Design pro Autodesk Inventor umožňuje produktovým manažerům a produktovým inženýrům sladit jejich výrobní možnosti s požadavky zákazníků. Tento doplněk pro Inventor 2024 umožňuje zefektivnit proces návrhu a výroby.

Mezi jeho funkce patří:

  • Bezproblémová spolupráce: Spolupracujte s projektanty vytvářením parametrických modelů stavebních výrobků a zajistěte, aby byly používány pouze jejich vyhovující verze.
  • Výkonná digitální reprezentace výrobku: Definujte standardizovaný obsah a zajistěte, že vaše stavební výrobky splňují požadavky projektu a jsou kompatibilní s ostatními komponentami a oborovými normami.
  • Zjednodušená dokumentace výrobku: Zjednodušte hromadné generování dokumentace výrobku a vytvářejte potřebné výstupy pro fabrikaci a výrobu.
Klíčové funkce - Informed Design pro Revit

Informed Design pro Autodesk Revit umožňuje projektantům navrhovat se známými stavebními výrobky - s bezkonkurenční jistotou a kvalitou. Tento doplněk pro Revit 2024 poskytuje lepší kvalitu projektu, zvyšuje projekční kapacitu a snižuje počet chyb a předělávek.

Mezi jeho funkce patří:

  • Zajištění šablony: Prozkoumejte šablony stavebních výrobků pro bezproblémové začlenění výrobních detailů do vašich projekčních souborů.
  • Přizpůsobení: Přizpůsobte stavební výrobky tak, aby odpovídaly požadavkům vaší budovy, se zajištěním souladu se specifikacemi výrobců.
  • Jistota: Zajistěte, že vaše projekční rozhodnutí budou přesná a vyrobitelná, abyste snížili rizika projektu a předešli chybám.
Klíčové funkce - webová aplikace Informed Design

Webová aplikace Informed Design umožňuje výrobcům stavebních výrobků zachytit všechny konstrukční informace přímo z modelů profesionálních návrhářů. Následně lze vygenerovat výstupy všech informací o výrobku, jako jsou kusovníky, výkresy a výstupy z modelů. Tato webová aplikace urychluje proces od projektu po výrobu, snižuje počet chyb a předělávek.

K jejím schopnostem patří:

  • Výstupy výrobní dokumentace: Generování všech požadovaných výrobních informací přímo ze souboru konstrukčního modelu.
  • Zachycení dat: Slouží k zachycení výrobních výstupů v úložišti Autodesk Docs, ke kterému mají všichni přístup z jednoho místa, aniž by k jejich zobrazení byl nutný nativní software.
  • Stav vydání produktu: Výrobci produktů mohou kontrolovat stav vydání produktu, kdy jsou sdíleny nové verze a staré verze označovány za zastaralé.

Více na:

informeddesign.autodesk.com
informeddesign.autodesk.com/revit - plugin pro Revit
informeddesign.autodesk.com/inventor - plugin pro Inventor



Komentáře