Soutěž Autodesk Excellence Awards 2017


Stejně jako vloni a v předchozích třech letech pořádá společnost Autodesk mezinárodní soutěž projektů z oblasti stavebnictví - Autodesk AEC Excellence Awards 2017. Pátý ročník tohoto klání je rozdělen do kategorií Building, Infrastructure, Construction a Sustainability. V soutěži se utkají nejlepší projekty zaměřené na budoucnost vytváření světa kolem nás, z oblasti stavebnictví a inženýrských staveb infrastruktury, s využitím inovativních a propojených BIM technologií i dalších produktů Autodesku.

Soutěž může být zajímavou příležitostí i pro účastníky z Česka a Slovenska. Přihlaste až 5 vašich projektů a získejte pro ně mezinárodní uznání. Pokud využíváte BIM postupy při návrhu, realizaci nebo provozu staveb budov či infrastruktury - od úvodních fází plánování a konceptů, až po podrobné projekty, koordinaci výstavby a předání projektových dat - je tato soutěž určena i pro vás.


Na vítěze čekají ceny v hodnotě 80 tisíc dolarů, včetně pracovních stanic HP nebo účasti na Autodesk University Las Vegas 2017. Pro vyhodnocení musíte vyplnit soutěžní dotazník v angličtině - název projektu, obrázky, jeho charakteristiku a popis jakým způsobem byly při jeho zpracování využity Autodesk technologie.

Loňské vítězné práce si můžete prohlédnout zde.

Uzávěrka soutěže je 23. června. Další pokyny najdete na stránce aecexcellence.autodesk.com

Komentáře