Nová mobilní aplikace pro zpracovaní skenovaných dat - ReCap Pro for mobile

Autodesk ReCap Pro for mobile je nyní k dispozici všem předplatitelům aplikace ReCap Pro, včetně verze zahrnuté v sadách AEC Collection a Design & Manufacturing Collection. Mobilní aplikace pracuje na zařízení Apple iPad Pro (10,5 "nebo 12,9"). Aplikaci je možné spárovat se skenerem Leica BLK360 přes Wi-Fi připojení.


Aplikace Autodesk ReCap Pro for mobile slouží jako rozhraní k BLK360, přijímá data skenování a může provádět určité počáteční zpracování přímo na místě, například registraci a kontrolu kvality dat. Pro pokročilejší zpracování jsou data přenášena do desktop aplikace ReCap Pro. Pomocí desktop aplikace ReCap Pro můžete vytvářet 3D mračna bodů pro použití v návrhových řešeních společnosti Autodesk, jako jsou aplikace AutoCAD, Revit, Civil3D a Infraworks. Do ReCap Pro můžete dokonce připojit modely Navisworks a obohatit jimi panoramatické pohledy RealView.


S mobilní aplikací Autodesk ReCap Pro for mobile máte přístup ke skenovaným datům odkudkoli a umožňuje vám přímo v terénu skeny prohlížet, provádět nad nimi měření, vytvářet poznámky a komentáře. Data jsou sdílena a synchronizována přes cloud. Aplikaci lze také využívat v režimu offline.

Jak funguje ReCap Pro for mobile se skenerem BLK360:


Autodesk ReCap Pro for mobile lze stáhnout na Apple App Store - zde.

Komentáře