Nová verze CADstudio Revit Tools 2019

CAD Studio uvádí novou verzi nadstavbové BIM aplikace Revit Tools určenou jako bonus pro zákazníky s projekčním software Autodesk Revit 2019. Nová verze přináší kromě oprav menších chyb i dvě nové zajímavé funkce. Aplikace je opět nabízena v češtině a v angličtině. Zákazníci CAD Studia si mohou vygenerovat bezplatnou licenci Revit Tools na Helpdesk serveru, ostatní ji mohou zakoupit na CAD eShopu.

První novinkou je "Generátor podlah". Převádí místnosti na podlahy zadaných parametrů. Funkce RoomToFloor je schopná vygenerovat podlahy ve vybraných místnostech. Pro každou místnost lze samostatně nastavit typ podlahy, její výškové odsazení a lze také nastavit, jak má podlaha kooperovat s okny nebo dveřmi v dané místnosti. Zda je má či nemá započítávat a vytvořit tak v otvoru podlahovou plochu.



Druhou novinkou je funkce "Zarovnání textu". Ta umožňuje zarovnat vybrané texty/popisky (tagy) podle vybraného textu/tagu, nebo u textů je navíc možnost zarovnat je podle existující čáry. Při výběru textu je možné nastavit způsob zarovnání textů (vlevo, střed, vpravo) a vzdálenost mezi řádky. Při výběru existující čáry je možné zvolit zarovnání textu a jeho orientaci vzhledem k čáře (kolmo, podél).



Další informace najdete na stránce www.cadstudio.cz/revittools.

Komentáře