Seznamte se s funkcemi bonus nadstavby CADstudio Revit Tools

V minulém roce přibyla v nastavbové aplikaci Revit Tools pro BIM software Autodesk Revit řada nových a vylepšených funkcí. Ty jsme vyvíjeli především na základě požadavků a potřeb vás, uživatelů Revitu.

Seznamte se s jednotlivými funkcemi a s postupy ovládání aplikace CAD Studio Revit Tools v sérii 40 videí. Celkem již tato nadstavba nabízí cca 50 doplňkových funkcí pro rozšíření možností projektování a zefektivnění každodenních operací při práci v Revitu - z oblasti tvorby modelů, pohledů, výkresů, jejich editace, automatizace, kótování, vykazování, tisku, napojení na Excel nebo evidence času zakázky. A další nové funkce připravujeme.


Kompletní přehled funkcí najdete na stránce Revit Tools. Připomínáme, že Revit Tools získávají zákazníci zdarma ke komerční licenci Autodesk Revitu nebo sady AEC Collection zakoupené nebo prodloužené u firmy CAD Studio. Pro studenty nabízíme Revit Tools bezplatně. Ostatní zájemci si mohou zakoupit Revit Tools na CAD eShopu - k dispozici je v češtině a v angličtině.

Komentáře