Představení funkcí platformy Autodesk Construction Cloud (ACC)

Autodesk Construction Cloud je jednotná platforma inteligentního společného datového prostředí (CDE, common data environment) pro týmovou spolupráci na BIM projektech, kdykoliv a odkudkoliv. Je postavena na technologii Autodesk Forge (viz za vším hledej Forge). Kromě funkcí nabízených jednotlivými ACC aplikacemi Autodesku je v Construction Cloudu nabízena rychle rostoucí rodina dalších aplikací a nástrojů vyvíjených - opět pomocí Forge - nezávislými vývojáři.

Construction Cloud je řešení pokrývající celý životní cyklus stavby - od projektu až po výstavbu. Poskytuje společné datové prostředí sdílené projektanty, rozpočtáři, koordinátory, projektovými manažery a stavebníky, udržuje veškerá projektová data na jednom místě, nabízí nativní integrace s projekčním BIM softwarem, umí publikovat informace rychle a v požadovaném formátu, takže žádné informace kritické pro daný projekt se neztratí v propadlišti mezi nekompatibilními řešeními. Můžete udržovat správné informace ve správných rukou. Díky výkonnému řízení dokumentů a jejich verzí, přizpůsobitelné struktuře složek a rozsáhlým možnostem přidělování práv udržíte informace organizované. A díky pokročilému vyhledávání snadno najdete to, co právě potřebujete - v kanceláři nebo na staveništi.


Co je platforma Construction Cloud

Základní informace o principu a přínosech propojené BIM platformy ACC najdete v tomto krátkém videu (české a slovenské titulky):



Hlavní nástroje Autodesk Construction Cloud

Pomocí krátkých videoukázek si představme nejdůležitější funkce nabízené v produktech Autodesku na platformě Construction Cloud - především v produktech BIM Collaborate, Build, Docs, Drive a Takeoff.


1) Autodesk Build - správa dokumentů (document management):


2) Autodesk Build - správa projektů (project management):


3) Autodesk Insight - přehled o projektu (insights):


4) Autodesk Build - odkazy z připomínek (markup references):


5) Autodesk Build - reporty plánování (scheduling reports):


6) Autodesk Takeoff - výkazy výměr a kalkulace (quantification):


7) Autodesk Build - sledování zařízení (asset tracking):


8) BIM Collaborate - správa vad (BIM issues):


9) Autodesk Build - vady a změnová řízení (issue, RFI, PCO):


10) Autodesk Build - přidávání sledujících (adding watchers):


11) Autodesk Build - řízení kvality (quality management):


12) Autodesk Build - řízení nákladů (cost management):


13) Autodesk Build - propojení času a nákladů (time + cost):


14) Autodesk Build - export dokumentů skutečného provedení (as built):


15) Autodesk Build - mobilní funkce Plangrid:



Další informace najete na stránce Autodesk Construction Cloud. Kontaktujte Arkance Systems pro další informace, předvedení ACC na vašich projektech, pro referenční instalace v ČR, SR nebo v Evropě, či pro případnou cenovou nabídku.

Komentáře

  1. The games use the latest know-how to 점보카지노 work nicely on any mobile device. After may have} finished the settings, you can start the spins utilizing a special button. In addition to captivating storylines, each slot machine has an easy-to-use management panel that controls the gameplay.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat