MEP Fabrication Data Manager - aktualizace

Loni v dubnu bylo uvolněno technologické preview nástroje MEP Fabrication Data Manager (FDM). Od jeho prvního uvedení byla minulý týden vydána v pořadí již patnáctá aktualizace. Základní informace o pracovních postupech, které nabízí tento produkt, se dozvíte v článku MEP Fabrication Data Manager.


Produkt FDM obsahuje dvě hlavní části - FDM Sync a cloudové uložiště s uživatelským prostředím pro správu a editaci dat. FDM Sync je malá desktopová aplikace umožňující synchronizaci dat mezi cloudovým uložištěm a lokálním počítačem, respektive instalací Revitu. Pro doinstalovaní aktualizací pro tuto část FDM mohou uživatelé využít Počítačovou aplikaci Autodesk (Autodesk Access).


U cloudové části FDM je bezesporu velkou výhodou, že se o instalaci jejích aktualizací nemusíme vůbec starat. Po přihlášení do uživatelského prostředí na adrese fabdm.autodesk.com jsou všechny funkce vždy aktuální. O tom, že byla aplikována nějaká aktualizace, se dozvíte z informačního panelu, který se zobrazuje v uživatelském prostředí cloudové služby.


Kromě oprav chyb, oprav zabezpečení a vylepšování výkonu, přináší aktualizace i rozšiřování funkcionality aplikace. Ať už zcela nové funkce, tak i celou řadu vylepšení pro stávající funkce. Například nové možnosti kopírování existujících dílů, vyhledávání, vylepšení editoru dílů, vylepšení šablon součástí a další.

Komentáře